设为首页加入收藏
图片
栏目导航
 
 
点评搜索
 
 
点评详情
发布于:2020-4-8 05:24:01  访问:3 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
διοίκηση Παιδεία διοίκηση ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ανακηρύχθηκε σε επίτιμο δημότη της Θεσσαλονίκης
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης ανακήρυξε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο σε επίτιμο δημότη......
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ανακηρύχθηκε σε επίτιμο δημότη της Θεσσαλονίκης ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ «Οι πάντες θα επεδίωκον να είναι δημόται της πόλης»
Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου wikipedia.orgΘεσσαλονίκης ανακήρυξε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο σε επίτιμο δημότη της πόλης.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, παρουσία του μητροπολίτη Άνθιμου, ιεραρχών, του περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστα, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, του γενικού προξένου της Τουρκίας, εκπροσώπων της Ισραηλιτικής κοινότητας και της αρμενικής παροικίας της πόλης.
«Διπλή τιμή» χαρακτήρισε ο κ. Βαρθολομαίος την ανακήρυξη του σε επίτιμο δημότη και την απονομή του χρυσού μεταλλείου της πόλης στο πρόσωπο του, «αντανακλώσα εις τον ιερότατον θεσμόν του Οικουμενικού Πατριαρχείου», με το οποίο η «περίδοξος πόλιν της wikipedia.orgΘεσσαλονίκης» διατηρεί «κανονικώς, ιστορικώς και ουσιαστικώς» άρρηκτους δεσμούς, συναγερμοι με ειδοποιηση στο κινητο ΒΟΛΟΣ υπενθυμίζοντας και την απονομή στον ίδιο, του χρυσού κλειδιού της πόλης, υβριδικοσ συναγερμοσ ΒΟΛΟΣ πριν από δεκαέξι χρόνια, κατά την πρώτη επίσκεψη του ως Οικουμενικός Πατριάρχης.
Μιας πόλης - όπως είπε ο κ. Βαρθολομαίος - η οποία «δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί πόλον έλξεως δια άπαντας και σημείον αναφοράς δια πολλούς», με «αξιοθαύμαστο παρελθόν και με αξιοζήλευτο μέλλον», που «οι πάντες θα επεδίωκον να είναι δημόται» και πρόσθεσε :
« Θεσσαλονίκη και Κωνσταντινούπολις συνεπορεύθησαν επί αιώνας ηνωμένοι, της κοινής ιστορίας, δια του κοινού πολιτισμού και δια της κοινής πίστεως, η οποία και τα μέγιστα συνέβαλεν, όχι μόνο εις την ανάπτυξιν και την εμβάθυνσιν των μεταξύ των δύο πόλεων σχέσεων, αλλά και εις την ύπαρξιν κοινών οραματισμών.
ιστορία, πολιτισμός και πίστις αποτελούν τας τρεις συνιστώσας του προσώπου και της ταυτότητας των δύο πόλεων, συναγερμοι σπιτιων με καμερα τιμεσ ΒΟΛΟΣ ουχί ως απολίθωμα του παρελθόντος ανήκον εις τας προθήκας των μουσείων, αλλά ως ζώσαν και δρώσαν πραγματικότητα συνεχίζουσαν και σήμερον παρά τας επισυμβάσας εξελίξεις να εμπνέει και να καθοδηγεί τους ανθρώπους».
«Ουδείς δύναται να εξαλείψει την ιστορία, ουδείς δύναται να παραγνωρίσει την πολιτιστικήν προσφοράν, ουδείς δύναται να αγνοήσει την πίστιν, δεσμεσ συναγερμου τιμεσ ΒΟΛΟΣ ουδείς όμως δύναται να αμφισβητήσει και τον Οικουμενικόν προσανατολισμόν πάντων τούτων ο οποίος τα χαρακτηρίζει» συνέχισε ο κ. Βαρθολομαίος.
«Τιμάτε τη Θεσσαλονίκη που δέχεστε να γίνετε επίτιμος δημότης της» τόνισε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης και απευθυνόμενος προς τον κ. Βαρθολομαίο υπογράμμισε ότι «αυτή η τιμή είναι για μας ευθύνη, πληκτρολογιο συναγερμου paradox ΒΟΛΟΣ όπως ευθύνη είναι η δική σας ανοχή προς όλα τα έθνη και δόγματα, σειρηνα συναγερμου εξωτερικου χωρου ΒΟΛΟΣ να επικουρήσουμε τη δική σας αποστολή» μεταξύ άλλων «με τη δυνατότητα που θα παρέχουμε σε όλους να ασκήσουν απρόσκοπτα τις λατρευτικές τους συνήθειες στους δικούς τους χώρους λατρείας».
«Ευθύνη να ενστερνιστούμε και να καταστήσουμε πραγματικότητα τα μηνύματα που εκπέμπετε, με την επίμονη καταγγελία του εθνοφυλετισμού και τον σεβασμό του προσώπου του άλλου, ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία, χρώμα, γλώσσα, εθνότητα» συνέχισε ο κ. Μπουτάρης και με αφορμή την μεθαυριανή ιστορική επέ ΤΕΙο, πρόσθεσε:
«Η 28η Οκτωβρίου 2013 συμπίπ ΤΕΙ με μια προσπάθεια της ελληνικής Δημοκρατίας να αντιμετωπίσει μια ναζιστική οργάνωση, που κατηγορείται ως εγκληματική. Αυτό είναι ένα σημείο που συνδέει σε κάποιο βαθμό το χθες και το σήμερα, τον φασισμό του Μουσολίνι με τον νεοναζισμό, την άμυνα της τότε wikipedia.orgΕλλάδας με την άμυνα σημερινής ελληνικής Δημοκρατίας».
Στις ιστορικές σχέσεις της wikipedia.orgΘεσσαλονίκης με το Οικουμενικό Πατριαρχείο και στην μεγάλη παιδαγωγική και πνευματική προσφορά του, μέσω των ιεραρχών, των εκκλησιαστικών δασκάλων και άλλων λαμπρών ιστορικών προσωπικοτήτων, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Παιδείας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Κ. Γκιουλέκας.
«Βρίσκεστε για άλλη μια φορά στην πόλη του Αγίου Δημητρίου τιμάται τη μνήμη του, όπου λαός, συναγερμοσ risco ΒΟΛΟΣ δήμος και ευσεβής κλήρος με πίστη και σύνεση σας υποδέχεται με χαρά και α Γαλλίαση» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γκιουλέκας.
Τον Οικουμενικό Πατριάρχη προσφώνησαν και καλωσόρισαν, επίσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Π. Αβραμόπουλος οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων.
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ εξυπνοσ συναγερμοσ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»
Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β` Αθηνών.
Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, gsm συναγερμου ΒΟΛΟΣ ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 
Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.
Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.
Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.
Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.
Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».
Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ Oλα όσα γνωρίζουμε ήδη για το νέο primeminister.gov.grApple.com/gr/iphone/">iPhone
Στις 8 το βράδυ η Apple παρουσιάζει το νέο της apple.comApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της ΚίναςΣε λίγες ώρες στις 8 το βράδυ για την Ελλάδα- η Apple παρουσιάζει το νέο της apple.comApple.com/gr/iphone/">iPhone και πιθανότατα για πρώτη φορά μια φθηνότερη έκδοσή του, η οποία όπως όλα δείχνουν προορίζεται αρχικά για την τεράστια αγορά της Κίνας.
Μαζί με τα wikipedia.orgApple.com/gr/iphone/">iPhone 5S και 5C, όπως εικάζεται ότι θα ονομαστεί το «φτηνό» μοντέλο, θα παρουσιαστεί και η αναβαθμισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της Apple, το iOS 7, αλλά και κάποια ανανεωμένα iPods.
Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο τεχνολογικό blog apple.comApple.com/gr/iphone/">iPhoneinCanada φαίνεται το κουτί συσκευασίας του νέου apple.comApple.com/gr/iphone/">iPhone, όπου διακρίνεται ένας μεταλλικός δακτύλιος – κάτι σαν μικροσκοπική κάμερα - μέσα στο κλασικό κεντρικό πλήκτρο. Η αλλαγή αυτή θεωρείται ότι φέρνει την ενσωμάτωση βιομετρικού αισθητήρα, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζεται το δακτυλικό αποτύπωμα του χρήστη και έτσι θα είναι περισσότερο αποτελεσματικό το κλείδωμα της συσκευής.
Ο γνωστός πια «πονοκέφαλος», για την πάντα μυστικοπαθή εταιρεία από το Κουπερτίνο, Αυστραλός Sonny Dickson, δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία με όλο το υποσύστημα του επανασχεδιασμένου κεντρικού πλήκτρου, στην οποία διακρίνεται καλύτερα η θεωρούμενη από τους περισσότερους μικροκάμερα, σημειώνοντας πάντως ότι αυτή και μόνο η αλλαγή δεν επιβεβαιώνει ότι την ύπαρξη του αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.
Σε άλλη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο macrumors.com, υποτίθεται ότι εικονίζεται η πίσω πλευρά ενός πρότυπου apple.comApple.com/gr/iphone/">iPhone 5S και φαίνεται η αλλαγή στο φλας, το οποίο πλέον θα είναι διπλό LED. Φήμες θέλουν σημαντικά βελτιωμένο και τον φωτογραφικό αισθητήρα του νέου apple.comApple.com/gr/iphone/">iPhone. Σύμφωνα μάλιστα με κάποια αναφορά, ίσως η Apple έχει χρησιμοποιήσει τον 13άρι αισθητήρα της Sony για την αναβαθμισμένη κάμερα του 5S.
YouTube.com/embed/Q3rwLUhGqq4?rel=0" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420">
Σίγουρα ταχύτερος θα είναι ο επεξεργαστής του νέου apple.comApple.com/gr/iphone/">iPhone. H ανανεωμένη
εκδοχή της best seller συσκευής της Apple θα ενσωματώνει το τσιπ A7, με 1
Gb RAM και θα είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις των 16, 32 και 64 Gb. Η οθόνη
είναι μάλλον βέβαιο ότι θα παραμείνει στις 4 ίντσες, παρά το γεγονός
ότι σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Apple
πιεζόμενη από τον ανταγωνισμό - δοκιμάζει πρωτότυπα apple.comApple.com/gr/iphone/">iPhones με οθόνη 6
ιντσών. Πιθανότατα, πάντως, μεγαλύτερης χωρητικότητας θα είναι η
μπαταρία του νέου μοντέλου, σε μια προσπάθεια της Apple να απαντήσει σε
ένα από τα συχνότερα αιτήματα των πελατών της.
Εκτος από τις γνωστές επιλογές σε λευκό και μαύρο, το apple.comApple.com/gr/iphone/">iPhone 5S εικάζεται ότι θα είναι πλέον διαθέσιμο και σε χρυσό-σαμπανιζέ.
Οσον
αφορά δε στο φτηνότερο apple.comApple.com/gr/iphone/">iPhone 5C, αυτό λέγεται ότι θα έχει πλαστικό
κέλυφος, σε διάφορα χρώματα, όπως και τα νέα iPods. Ισως να ενσωματώνει
τον επεξεργαστή του 5 (Α6), να έχει κάμερα με αισθητήρα 8 Megapixel και
να είναι διαθέσιμο και σε έκδοση χωρητικότητας 8 Gb. Υπολογίζεται ότι το
«φτηνό» apple.comApple.com/gr/iphone/">iPhone θα κοστίζει κάπου ανάμεσα στα 400 και 500 δολάρια.
Τέλος,
το επίσης ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα για τις φορητές συσκευές της
Apple, το οποίο είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο πρόσφατο συνέδριο
προγραμματιστών της εταιρείας, θα φέρει διάφορες ουσιαστικές και
σχεδιαστικές βελτιώσεις, θυμίζοντας περισσότερα – σύμφωνα με κάποιες
κακές γλώσσες – το ανταγωνιστικό Android της Google.
YouTube.com/embed/C-_ImY_Bcwg?rel=0" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420">
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ
source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/600610/o-oikoumenikos-patriarhis-anakiruhthike-se-epitimo-dimoti-tis-thessalonikis/
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
图片
脚注信息
版权所有 Copyright(C)2013-2014  海口君安泰贸易有限公司